Formål for indsamling og brug af personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig/dit barn et arrangement, f.eks. minikonfirmandundervisning eller et korprojekt, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, og adresse, så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller deltage i relevant aktivitet.

Aftaler med databehandlere
Butterup-Tuse Kirker har databehandleraftaler med nedenstående virksomhed, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Butterup-Tuse Kirkers vegne:

  • ChurchDesk (vedrørende kalender, hjemmeside, tilmeldingssystem og nyhedsbreve)

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Butterup-Tuse Kirkers dataansvarlige
Den dataansvarlige er sognepræst Pia Heegaard Lorentzen, udpeget af Butterup-Tuse Sogns Menighedsråd, Tuse Byvej 47, 4300 Holbæk. Den dataansvarlige er ansvarlig for, at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

Indsigt og klager
Du kan altid ændre i dine oplysninger eller framelde dig vores nyhedsbrev eller anden kommunikation.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: butterup-tuse.sogn@km.dk. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: butterup-tuse.sogn@km.dk.

Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data, der kræves opbevaret ift. Lovgivning, kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hjemmesiden ejes og publiceres af:
Butterup-Tuse Sogns Menighedsråd
Tuse Byvej 47
4300 Holbæk

Denne privatlivspolitik er senest opdateret februar 2020.