Koncert Per Egholm - med venner

Søndag d. 31. oktober 2021, kl. 15:00
Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Der er gratis adgang til koncerten.

Den tidligere organist vender tilbage - med venner.
Fra 2004 til 2021 var Per Egholm organist i Tuse og Butterup Kirker.

Nu får vi dog et glædeligt gensyn med Per, da han kommer og spiller en koncert sammen med nogle af de musikere,, som menigheden har kunnet glæde sig over gennem alle sytten år.

Først og fremmest kan man høre vores kirkesanger, Therese Adorján Ankjær, folde sig ud som cellist - både i duo sammenhæng (cello og sopransaxofon) og sammen med Thereses mand, pianisten Jesper Adorján Ankjær. I trioen Kokadore spiller de tre lyrisk, rytmisk musik af bl.a. andre Chick Corea og Piazzolla.

Therese og Per har også optrådt med en lang række andre musikere og sangere. Instrumentalisterne har bl.a. været oboister, trompetister og fløjtenister.

Hvor mange og hvem, der kommer med til denne koncert, er endnu ikke helt afklaret, men sikkert er det, at det nok skal blive fornøjeligt.

I akustiske triosammenhænge har Duo Adore (Therese og Per) mest optrådt med smuk barokmusik. Så der er gode chancer for, at det bliver helt klassisk med musik af f.eks. Bach og Händel.

Alle er velkomne til koncerten, hvor det som altid er gratis.