Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Inger Petri

Dato
Søndag d. 21. november 2021, kl. 15:00
Sted
Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Pris
Der er gratis adgang til koncerten.

Traditionen tro, byder vi igen i år velkommen til koncert med Inger Petri. Vi byder på sange fra den danske og udenlandske sangskat. Ingers sangvalg, har som regel en personlig betydning for hende og udspringer af og afspejler oplevelser og hændelser i hendes liv.

I år er Inger højaktuel med sin debutroman, Alting kan gå itu, som handler om Ingers liv, hvor nogle livsvalg fik tragiske konsekvenser. Bogen fortæller om livet, som byder på både smerte og glæde, men også om kærlighed, venskaber, musik, tilgivelse og at leve igen.  

Ingers arbejdsliv består blandt andet af samtale-og coachingforløb med mennesker i stress, sorg, traumer og livskriser. Men også af foredrag og koncerter. Alt sammen livgivende og livsbekræftende arbejde, som hun brænder for.

Sang er Ingers fristed, og der hvor hun kan fortolke og udfolde sange og dermed samle og frigive energi, både hos sig selv og andre.

Inger bliver akkompagneret af ægteparret Jesper og Therese Adórjan Ankjær på hhv. klaver og cello. Jesper og Therese danner i øvrigt cello/klaverduoen ”Duo Kokos”, der ynder at bevæge sig mellem flere forskellige genrer, som klassisk, bossa nova, tango og evergreens.

Vi glæder os igen i år til en hyggelig eftermiddag i den smukke Tuse Kirke. 

Alle er velkomne til at deltage.