Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag med Ann Mariager

Dato
Mandag d. 4. oktober 2021, kl. 19:30
Sted
Tuse Byvej 47, 4300 Holbæk
Pris
Det er gratis at deltage.

I sit foredrag "Velopdragne kvinder skaber sjældent historie" fortæller Ann Mariager om sit arbejde med humor, om den evindelige flinkeskole og om glæden ved at træne sin humoristiske sans. Sådan én har alle mennesker, siger hun, men nogen bruger den for sjældent.

Ann Mariager har siden 1980'erne gjort sig godt bemærket i radio, på tv, i aviser, blade og magasiner. Hun har skrevet tv-satire, revy og har i flere år skrevet og samlet kvindecitater til sin faste bagside, "Siden Sidst" i ugebladet SØNDAG.

"Velopdragne kvinder…"-foredraget tager udgangspunkt i Ann Mariagers bagside i SØNDAG, i hendes citatbog "Velopdragne kvinder skaber sjældent historie" - og i hendes eget liv som kvindelig humorist og satiriker. I foredraget fortæller Ann også om den særlige, kvindelige humor og viser klip fra sin egen produktion af humor og satire, senest komedien "Modne damer i morgenkåbe - når den værste ungdom er overstået". 

Ann Mariager er en populær foredragsholder, der leverer sine budskaber med livsmod og lys alvor. Hun er journalist og forfatter til bogen "Mageløs på matriklen" (Gyldendal), som med afsæt i Danmarks over 1 million singler slår et slag for retten til et godt liv alene. Ann har også skrevet biografien “Inga Arvad, den skandaløse skandinav” om journalisten og skønhedsdronningen Inga Arvad, som var unge John F. Kennedys store kærlighed under 2. verdenskrig i USA.

Ann Mariager blev kåret som Årets Revyforfatter i 1989. Hun har modtaget rejselegat fra Statens Kunstfond og arbejdslegatophold, bl.a. i Bikubenfondens lejlighed i New York, på Klitgaarden i Skagen og Svanekegaarden på Bornholm. 

Billedet af Ann Mariager er taget af fotografen Jens Ulrich/Dizzybild. 

Der er gratis adgang, og alle er velkomne.
Menighedsrådet byder på kaffe og småkager. Vi glæder os til at tage imod jer!