• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 26. januar 2020, kl. 15:00

Menighedsrådet glæder sig over at kunne lancere et nyt koncept; nemlig Vin og Viser. Her kan man nyde lidt vin og tapas, mens man hører dejlig musik.

Første udgave af Vin og Viser bliver med nogle af de allerbedste, nemlig HALFDANSKERNE.

I flere år har HALFDANSKERNE været Danmarks bedste og mest populære viseorkester. Siden de i 2015 lancerede showet “Noget om en poet” i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, har de været på en næsten uafbrudt turné i hele landet med langt over 50 årlige koncerter med fulde huse og stående ovationer.

I en tid, hvor visemusikken ikke har megen bevågenhed hos de landsdækkende medier, beviser HALFDANSKERNE, at der stadig er et stort og engageret publikum, der elsker de gamle danske sange, og gerne rejser sig fra sofaen for at opleve visefortolkning i topklasse.

“Noget om en poet” blev fulgt op af det endnu mere populære show “De største sange”, som blev efterfulgt af HALFDANSKERNEs 10 års jubilæumsshow, der endnu en gang slog alle rekorder og fik trioen bredt rundt i det danske land.

I foråret 2019 udsendte Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold deres 5. album, ”Alt hvad du længes mod”, på det ansete pladeselskab Exlibris. Et ambitiøst album, hvor trioen i studiet har fået selskab af den ansete trommeslager Jeppe Gram og har arbejdet med en større og mere radiovenlig lyd. Desuden har de for første gang selv skrevet et par af melodierne, blandt andet til Halfdan Rasmussens digt ”Noget om gartneri”, som sammen med nyfortolkningen af ”Jens Vejmand” er udsendt som single og musikvideo.

Samtidig fortsætter HALFDANSKERNE turen rundt i Danmark med en lang række koncerter. Materialet er fortsat sange med tekster af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og andre danske digtere, arrangeret og fortolket af de tre dygtige musikere og fremført i et underholdende, morsomt og energisk show, man aldrig har set magen til i dansk visemusik.

Tuse, Kirkehuset, Tuse Byvej 47, 4300 Holbæk, Danmark
Der er gratis adgang til arrangementet.