Søndag d. 22. november 2020, kl. 15:00

Traditionen tro, byder vi igen i år velkommen til før-jul-koncert. Vi byder på sange fra den danske og udenlandske sangskat samt lidt julesange. Ingers sangvalg, har som regel en personlig betydning for hende og udspringer af og afspejler oplevelser og hændelser i hendes liv.

Ingers arbejdsliv består blandt andet af samtale-og coachforløb med mennesker i stress, sorg og livskriser samt undervisnings- og sjælesorgsarbejde i samarbejde med Holbæk Provsti gennem projektet Kirke & Coaching. Det er et livsgivende og livsbekræftende arbejde, som hun brænder for. Sang er Ingers fristed, og der hvor hun kan fortolke og udfolde sange og dermed samle og frigive energi, både hos sig selv og andre.

Inger bliver akkompagneret af ægteparret Jesper og Therese Adórjan Ankjær på hhv. klaver og cello. Jesper og Therese danner i øvrigt cello/klaverduoen ”Duo Kokos”, der ynder at bevæge sig mellem flere forskellige genrer, som klassisk, bossa nova, tango og evergreens.

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer om afstand og god hygiejne, og derfor vil der være tilmelding til koncerten. Vi kan højst være 40 deltagere.

Tilmelding foregår senest torsdag d. 19. november kl. 12 hos kirke- og kulturmedarbejder Birgitte Riese-Nielsen på mail: biri@km.dk eller på tlf.: 21 83 29 93. Vi gemmer jeres oplysninger i 14 dage ved eventuelt behov for smitteopsporing.

Vi glæder os igen i år til en hyggelig eftermiddag i den smukke Tuse Kirke.

Koncert Inger Petri - AFLYST
Sted 4300 Holbæk
Der er gratis adgang til koncerten.