Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sensommerkoncert

Dato
Søndag d. 11. september 2022, kl. 15:00
Sted
Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Pris
Der er gratis adgang til koncerten.

Det er tre unge musikere, der gæster Tuse Kirke denne sensommereftermiddag. De præsenterer os for en koncert med afsæt i sommerens lys og varme. Ligesom musikerne har et ben såvel i den klassiske som i den rytmiske lejr, bevæger programmet sig fra et klassisk mod et mere rytmisk repertoire. Fra Richard Strauss og Claude Debussy, hen over Kurt Weil, forbi Louis Guglielmi og landende ved George Gershwin og Leonard Bernstein.

I glæden over, at vi nu igen kan synge sammen i kirkerummet, er der i programmet desuden inkorporeret nogle danske sommer- og sensommersange fra vores fælles sangskattekiste, så alle et par gange i løbet af koncerten kan tage del i det musikalske fællesskab gennem fællessang.

Therese Nielsen er dansk/engelsk sanger, sangskriver og komponist. Hun har de seneste år dyrket jazzmusikken, men hun er uddannet som klassisk sanger. Denne stilmæssige bredde giver hende mulighed for unikke fortolkninger af begge genrer, og hun fortolker klassikere med stor autencitet og indlevelse. 

Torbjørn Eika Jørgensen er cellist uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og i Rio Grande do Norte, Brasilien. Han arbejder med musikformidling i bredeste forstand både som udøvende solist, kammermusiker og pædagog og har udover det klassiske repertoire beskæftiget sig med en lang række genrer. 

Alexander Bak-Hansen er uddannet jazzpianist fra Syddansk Musikkonservatorium, men spiller som udøvende musiker både jazz og klassisk musik. Han er sideløbende med sin karriere ved at uddanne sig til organist på kirkemusikskolen i Roskilde. 

Alle er velkomne til koncerten, som er gratis. Vel mødt!