Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Inger Petri

Dato
Søndag d. 20. november 2022, kl. 15:00
Sted
Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Pris
Der er gratis adgang til koncerten.

Traditionen tro, byder vi igen i år velkommen til koncert med Inger Petri, hvor vi skal høre sange fra den danske og udenlandske sangskat. Ingers sangvalg har som regel en personlig betydning for hende og udspringer af og afspejler oplevelser og hændelser i hendes liv.

Ud over at være sangerinde er Inger coach, forfatter, foredragsholder, sparringspartner og konsulent, hvor hun blandet andet brænder for at arbejde med mennesker, som vil og har brug for hjælp videre derfra, hvor de er landet eller står fast. Hun hjælper mennesker med at finde styrken i svære livshændelser og -situationer og omdanne dem til livskraft. Hun har selv gået vejen, hvilket kan læses i hendes bog ”Alting kan gå itu”.

Koncerter er Ingers fristed, og der hvor hun gennem sange fortolker og udfolder de magiske og helende frekvenser, som sang og musik giver mennesker. Til denne koncert bliver hun smukt akkompagneret af ægteparret Jesper og Therese Adórjan Ankjær på henholdsvis klaver og cello.

Jesper og Therese danner i øvrigt cello/klaverduoen ”Duo Kokos”, der ynder at bevæge sig mellem flere forskellige genrer, som klassisk, bossa nova, tango og evergreens.

Vi glæder os igen i år til en hyggelig eftermiddag i den smukke Tuse Kirke. 

Der er gratis adgang til koncerten, og alle er velkomne! Vel mødt!