Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert m. 10 Strings

Dato
Søndag d. 3. april 2022, kl. 15:00
Sted
Tuse Byvej 45, Tuse Byvej 45, 4300 Holbæk
Pris
Det er gratis at deltage.

Kuno Kjærbye, violin, og Mikkel Andersen, guitar, har spillet sammen siden 2016. Udover at spille det klassiske repertoire har de både som duo og hver for sig uropført og fået tilegnet mange værker af såvel danske som udenlandske komponister.

Ved denne koncert skal vi høre en udsøgt blanding af gammelt og nyt. Det bliver musik af Arcangelo Corelli (1653-1713), Mauro Giuliani (1781-1829), Astor Piazzolla (1921-1992) og Kuno selv, der foruden sit virke som violinist desuden er en produktiv komponist. Koncerten bliver altså en musikalsk tidsrejse igennem 4 århundreder.

Kuno Kjærbye debuterede fra solistklassen på Det kgl. danske Musikkonservatorium i 1985. Dengang, som nu, spænder hans interesser vidt. Han bevæger sig til stadighed mellem forskellige skabende platforme. Som musiker er han fascineret af på den ene side det stringente disciplinerede liv som violinist, på den anden side den kreativitet, som han søger i det kompositoriske.

Mikkel Andersen er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium med fortsatte studier på Royal College of Music in London. Siden har han rejst i verden både som kammermusikant og solist med koncerter i en lang række lande. Han indgår i flere ensembler og har bidraget til en serie indspilninger i ud- og indland.

Alle er velkomne til at deltage, og vi glæder os til at se jer!