Pinsevandring, gudstjeneste og let frokost - 2. pinsedag

Udgivet ons d. 27. apr 2022, kl. 10:06
Nyheder

I pinsen fejrer vi kirkens fødsel. Det er en fejring af det kristne fællesskab, som vi alle kan være en del af.

Pilgrimspræst i Maribo, Anne Louise Hanson, siger om pilgrimsvandringer: ”Det fællesskab, vi har skabt ved pilgrimsvandringen, er gået et skridt dybere end det fællesskab, der opstår ved højmessen. Her møder man det andet menneske med alt, hvad det står i og bærer på. Man bliver en del af hinandens liv – vi bliver kirke med hinanden”.

2. pinsedag arrangerer vi derfor en mini pilgrimsvandring for de morgenfriske.

Vi mødes kl. 8.15 ved Tuse Kirke. Her vil der være en kop kaffe, inden vi begiver os ud på en kort pinsevandring. Turen er på ca. 2,5 km og vil være i et roligt tempo. Vandringen vil foregå i engområdet ved Tuse Kirke, så tag praktisk fodtøj på.

Undervejs vil der være stop med ord til refleksion, og korte dele af strækningen vil foregå i stilhed.

Vi forventer at være tilbage ved Tuse Kirke senest kl. 9.45.

Kl. 10.00 fejrer vi højmesse i Tuse Kirke, og efterfølgende bliver der budt på en let frokost.

Det er gratis at deltage.

Hvis du ønsker at deltage i frokosten, så skal du tilmelde dig senest tirsdag d. 31. maj kl.12.00 på dette link. Ved behov for hjælp til tilmeldingen, kan du ringe til kirke- og kulturmedarbejder Birgitte Riese-Nielsen på tlf. 21 83 29 93 eller skrive på mail: biri@km.dk.